Фирма произвежда дрехи от човешка кожа!

0

Британската фирма Human Leather е добре известна като производител на дрехи от човешка кожа.

Тя предлага на своите клиенти най-луксозните и екслкузивни продукти, които позволяват на хората да се открояват от тълпата и да покажат своята екстравагантност и богатство.

Компанията работи като интернет- магазин, в каталога вече има продукти, приготвени от човешка кожа. В света не съществуват други фирми занимаващи се с нещо подобно. Ето защо, тя няма конкуренти, така че всички продукти могат да бъдат продавани на много висока цена. Компанията не крие, че среща трудности в изпълнението дори и на една поръчка заради трудности с доставката на материали, пише BNews.

Интересното е, че компанията комуникира с клиенти само чрез електронна поща. Тя дори не разполага с експозиция или седалище. На интернет страницата си казва, че всички продукти са изработени на ръка. Твърдата кожа се иззема от хора, които след смъртта им оставят завещание на фирмата, в което се позволява да използват тяхната кожа за направата на изделия. Ала процесът на чакащите на смъртта на донора е много дълъг, а за компанията е нужна, с цел да препитават своите служители. Като цяло, това изглежда доста стряскащо и странно.

Като се има предвид броят на смъртните случаи в Либия, Сирия и други страни в резултат на всички войни и революции, можем да разберем как една компания като тази, набавя човешка кожа. Очевидно британците са тръгнали по пътя на Третия райх, където хората употребявали с научен подход, като използвали човешкото тяло с различни цели - като за сапун например. Не всичко се е ограничавало с изгаряне в крематориума.

Източник: BNews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари