Феновете на Дунав организират автобуси за мача с ЦСКА

0
Освен автобуси, още стотици фенове ще се изнесат към Разград с автомобили и бусове, въпреки, че срещата е от 21 и 15 часа
Освен автобуси, още стотици фенове ще се изнесат към Разград с автомобили и бусове, въпреки, че срещата е от 21 и 15 часа

Феновете на лидера в Първа лига „Дунав” вече се организират и подготвят нашествие с автобуси за предстоящото в неделя дерби с ЦСКА.

До момента те са първи във временното класиране с 13 точки, а „армейците“ са трети с 10. Русенци отново ще „домакинстват” на стадиона в Разград, но запалянковците са въодушевени и готвят десант в подкрепа на своите любимци.

Цената на пътуването ще бъде 5 лв в двете посоки. Освен автобуси, още стотици фенове ще се изнесат към Разград с автомобили и бусове, въпреки, че срещата е от 21 и 15 часа и след това предстои кошмарно среднощно пътуване към Русе. Вече е в ход предварителната продажба на билети за мача на „Дунав“ с ЦСКА-София.

За разлика от предишните срещи, в които бяха по 5 лв, сега ценните хартийки ще са с цени от по 8 лв. за блоковете на сектор „А“ и трибуна „Моци“. При необходимост поетапно ще бъдат пуснати в продажба и билети за сектор „В“ със същите цени. За сектора за гости ще са също по 8 лв. Пропуските за централната трибуна ще са по 12 лв.

Те са вече достъпни в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3. Ръководството на „Дунав“ препоръчва на своите фенове да побързат със снабдяването с пропуски, ако искат да си гарантират по-рано необходимите места и да избегнат опашките в последния момент на касите на стадиона в Разград, като уточнява, че заради предохранителни мерки, всеки желаещ ще може да закупи по не повече от 5 билета наведнъж.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари