Феновете на "Дунав" изригнаха срещу д-р Симеон Симеонов

6
Те издигнаха плакат, който гласеше: Докторе, докога ще се подиграваш с русенци?
Те издигнаха плакат, който гласеше: Докторе, докога ще се подиграваш с русенци?

Привържениците на Дунав изригнаха срещу д-р Симеон Симеонов.

Те издигнаха плакат срещу хирурга, който гласи: „Докторе, докога ще се подиграваш с русенци?

Ето какво споделят от фенклуба „Дунав Завинаги“ в социалната мрежа:

"Каквото и да кажем за мъжете в светлосиньо, ще е малко! Въпреки безпаричието, гаврата с тях и неясното бъдеще, те показаха сърцата игра и успяха да вземат точката в този труден мач срещу финансово стабилния Арда Кърджали.

До кога ще продължава тази подигравка с футболистите и с русенската общност, никой не знае, но ние всички искаме ясно и прозрачно управление, пък макар и в по-долно ниво на българския футбол.

Поклон още веднъж пред нашите любимци, които си оставиха сърцата на терена. Знайте момчета, че ние винаги ще сме с Вас, въпреки всичко и всички! Обичаме Ви! Само Дунав и с Дунав Завинаги!".

Повод за гнева на феновете е липсата на развитие около собствеността на клуба. Сега треньорът Людмил Киров заяви, че скоро може да има развръзка. Говори се, че интерес към акциите е проявил българин, който живее в руския град Краснодар.

Иначе футболистите трябваше да получат заплати в петък, но това не се случи.

По този повод феновете на русенския тим написаха вечерта преди мача с Арда: „Уважаеми приятели, отново няма сделка за собствеността на ФК Дунав. За пореден n-ти път надеждите за заплати на футболисти и треньори в клуба не бяха изпълнени. Дунав остава заложник на различни интереси. Футболната любовна хиляди русенци е поставена на карта. Оцеляването на семействата на играчите също...Футболът за град като Русе не трябва да е прищявка или да бъде поставян на ръба на оцеляването. Футболът не е просто спорт за нас, а социален ангажимент. Трябва да има футбол в Русе. Трябва да има "Дунав"!​“.

Президентът Симеон Симеонов хвърли кърпа в средата на септември 2019 г., но реално продължи да дърпа конците в Дунав и все още не е предал акциите на нов собственик.

Той също така обеща да прехвърли безвъзмездно концесията върху базата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари