Фенове на "Дунав" изгориха плакат с лика на Борислав Михайлов

2

Агитката на домакините издигна и транспарант с надпис: "Бягай, Боби, бягай, всичко тече, но не всичко се пие!"

Шефът на БФС Борислав Михайлов очевидно не е особено долюбван и от феновете на футбола в Русе. Куп гаври с бившия вратар спретнаха привържениците по време на мача "Дунав" - "Левски" от турнира за Купата на България, пише България днес.

Плакат с лика на Боби Михайлов бе демонстративно запален и изгорен на трибуните. Агитката на домакините издигна и транспарант с надпис: "Бягай, Боби, бягай, всичко тече, но не всичко се пие!". Текстът е заимстван от култовия хит от 80-те "Карай Джони" на трио "Спешен случай".

Виковете оставка по адрес на ръководството на БФС продължиха не само в 18-ата минута, а през цялото първо полувреме. Освен обичайните скандирания зрителите викаха и "БФС е мафия!".

Иначе след първата част "Левски" води с 2:1 с голове на Рикардиньо в 25-ата и 45-ата мин. от дузпа. За "Дунав" се разписа Георги Вълчев в 30-ата минута след неразчетено излизане на вратаря Пламен Андреев.

Димки скриха вратата на Левски

В началото на второто полувреме феновете на "Дунав" Русе запалиха димки и скриха за кратко вратата на Левски:

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    LOL
    Перуката-неможач ли е новото знаме на беззъбите понамирисващи реакционери в тежката им борба със Сорос, жълтопаветните либерасти и международното положение?
  • 4
    1
    Гледам,слушам
    Слушам и гледам и вече наближавам 50-те. Разбрах и ми е ясно защо и как Хитлер е дошъл на власт.Най вече гледам управлението на България последните 23 години и слушам изказвания на политици,речи.Гледам и реакцията на масите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари