Фенове на ЦСКА - София блокираха "Орлов мост"

0
Запалянковците са недоволни от спряната реконструкция на стадион "Българска армия"
Запалянковците са недоволни от спряната реконструкция на стадион "Българска армия" Снимка: БГНЕС

Запалянковците са недоволни от спряната реконструкция на стадион "Българска армия"

Привърженици на ЦСКА блокираха движението на площад "Орлов мост". Причина за протестните действия на запалянковците на "червените" е спирането на реконструкцията на стадион "Българска армия", информира БГНЕС.

До това се стигна, след като подадена жалба от кандидата за кмет на район "Красно село" Николай Веселинов влезе в съда. Така не е ясно кога ще започнат ремонтните дейности, чието начало бе планирано за декември. Самият Веселинов бе разпитан по-рано през седмицата от фен на „армейците“ относно подбудите за подадената жалба, като краткият му коментар бе „Искам законност“.

Изпълнителният директор на „червените“ Филип Филипов заяви по случая, че ЦСКА ще има стадион, но „не мога да повярвам как могат да се случват такива неща“.

В района има засилено полицейско присъствие, което регулира движението в едно от най-натоварените места в центъра на столицата. На няколко пъти бяха хвърлени пиратки, които внесоха излишно напрежение за момент в иначе мирния протест на феновете заради спряната реконструкция на „Армията“. Чуваха се скандирания „Справедливост за ЦСКА“ и „Искаме стадион“, както и такива против Българския футболен съюз.

Запалянковците на ЦСКА се насочиха към "Орлов мост" веднага след края на двубоя с Арда от 15-ия кръг на Първа лига, който завърши при нулево равенство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Гост
    С какво са заслужили тази реконструкция и субсидиите които получават. С какво са допринесли за благоденствието на държавата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари