Феите на буквите гостуваха в детска градина "Слънце"

0

В навечерието на 24 май във Втора „А“ група на детска градина „Слънце“ 1 гостуваха феите на буквите и приказките.

В предпразничната атмосфера те прочетоха на децата три приказки и им подариха книжки и букви за оцветяване, съответстващи на първите звукове от имената им. Учителките на групата Татяна Томова и Радостина Николова заедно с децата бяха подготвили изненада за феите – стихчета и песни, посветени на буквите и светите братя Кирил и Методий.

Това бе само малка част от празненствата в детската градина, посветени на Празника на буквите през настоящата седмица. В трета група на филиал „Бисер“ гостува писателката Надежда Радева, която съвместно с председателя на Народно читалище „Христо Ботев“ -  г-жа Вяра Косева подариха вълшебна къщичка за книжки. Н. Радева прочете приказки на децата от най-новата книгата „Приключенията на Прасчо“ с невероятните илюстрации на художника Огнян Балканджиев.

Освен това бъдещите първокласници от двете четвърти подготвителни гру пи на детската градина представиха пред родителите си в празнична атмосфера – това, което са научили през четирите години пребиваване в детската градина.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари