Евгений Пригожин: Битката за Бахмут на практика унищожи украинската армия

1
За съжаление доста силно порази и ЧВК "Вагнер“, призна основателят на частната военна компания
За съжаление доста силно порази и ЧВК "Вагнер“, призна основателят на частната военна компания Снимка: Туитър

За съжаление доста силно порази и ЧВК "Вагнер“, призна основателят на частната военна компания

Боевете за Бахмут почти унищожиха украинската армия, но в същото време руските формирования бяха "доста очукани“. Това се казва в съобщение в Telegram на основателя на частната военна компания "Вагнер" Евгений Пригожин, цитирано от вестник "Взгляд" и агенция "Фокус".

"Битката за Бахмут вече на практика унищожи украинската армия и, за съжаление, доста силно порази ЧВК "Вагнер“, написа Пригожин.

Решението за продължаване на отбраната на Бахмут предизвика критика сред някои западни политици. В интервю за Associated Press обаче украинският президент Володимир Зеленски предупреди, че ако Русия превзема града. Западът и самите граждани на страната ще започнат да оказват "натиск" на Киев за "неизгоден компромис" с Москва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    Пламен
    Има в Кремъл един психопат Нисък и грозен. Истинска гад. Луд комплексар с мъничък член. На Хитлер и Сталин верния фен. Бивш жалък чиновник от КГБ. Случайно на власт дошло джудже. Реши, че е цар и нов император Петър Велики, пожизнен диктатор. Страната на злото щом оглави Започна с Курск и така се разкри. Последва Армения, Грозни, Беслан, Грузия, Сирия, Беларус, Казахстан. Терор там цъфти надлъж и нашир Трови, убива, други праща в Сибир. Посмее ли някой да му опонира Намира начин да го ликвидира. Немцов, Литвиненко, Березовски, Скрипал, Навални, Ходорковски. Политковская, Юшченко, Магнитски Как загина президента Качински? Народът му беден, харчи за бомби. Безаналогов дебил, кърваво зомби. Хибридни войни все му в главата. Мечтае за нов СССР на земята. Прати последно орки в Украйна Идиота до гуша затъна в лайна. Нацисти привижда. Поредна лъжа С ядрена зима заплаши света. Изнудва с газ, нефт, ток, горива с оръжие, тор, зърно, висока цена. Руши градове, язовири, даже АЕЦ Жени, старци, деца да избива е спец. Този път преигра и сега ще боли Усети че губи. Идат сетните дни Чака го съд, куршум, отрова, въже Навярно от своите бясното псе.
  • 5
    5
    Sтанко
    До самозванеца с №4_______НЕ МИ ИЗПОЛЗВАЙ името бе олигофрень! Нема да ми навредиш или причиниш каквито и да било неудобства! Гледай си работата и следи игръта от близо, за да си в час с нещата и да не пропуснеш някой важен момент! Пилците се четат на есен, а войната по всичко личи, че скоро няма да приключи!!! Ако ти се ходи да помагаш - както подтикват 95% от обезумелите еврогейски и наши политици - никой нема да те спре! Ела да ти покажа пътя преди това ако искаш!
  • -1
    4
    Sтанко
    Вчера рушлямските орки за пореден път "завладяха" Бахмут! ХАХАХАХАХ Поредните фалшиви новини на тероруZ-НАЦИтата, на които вярват само нашите слабоумни мутрофановски платени тролчета! Жалки антибългари!
  • -9
    3
    любопитен до предходните двама
    И като се събудихте видяхте че сте потни от мокри сънища. Включвате телевизора и виждате Путлер на скаймейка в Хага. Превъртате на друга станция и виждате семейство Зеленски на разходка по Червения площад. Ужас и кошмар
  • 5
    2
    фена на Путин
    С УКРАЙНА Е СВЪРШЕНООООО !!! ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА РУСИЯ, СТОЖЕР НА СЕМЕЙСТВОТО И ПРАВОСЛАВНОТО ХРИСТИЯНСТВО. ДА ПРЕБЪДЕ ВОВЕКИ ВЕКОВ !
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари