Евгений Дайнов: Тази война е огромен трус за политическата система и обществата

0
"Някои хора ще отпаднат от правителството поради културна непригодност", каза политологът
"Някои хора ще отпаднат от правителството поради културна непригодност", каза политологът Снимка: bTV, стоп кадър

"Тази война е един огромен трус за целия свят, за политическата система и обществата – от този трус ще излезем различни"

Това коментира политологът Евгений Дайнов в предаването „Тази сутрин“ по bTV

Тези политици, които не са застанали заедно с всички зад правилната кауза – зад украинския народ, те няма д излязат от този период и ще отпаднат“, отбеляза той.

„Виждам, че ръководството на този кабинет – министър-председателят и вицепремиерите, все по-уверено се справят с тази ситуация и все по-уверено седят в 21 век и обединяват все повече хора. Някои хора обаче ще отпаднат от това правителство поради културна и ментална непригодност, прогнозира политологът.

„Този трус пресява кой какъв иска да бъде, някои искат да си останат в 20-те век с някакви предишни заблуди и те няма да съпътстват нашия живот като политици още дълго“, каза още Евгений Дайнов.  

„България е страната, в която най-голяма част от обществото отказва да погледне 21 век в очите и иска да остане някъде там, където нещата бяха по-лесни. На тази основа имаме голям процент на хора, които подкрепят политиката на Путин и на Русия, посочи политологът. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари