Евгений Дайнов: Катастрофално е да има трети мандат

1
Народът ще се разгневи, ако сега не бъде съставен редовен кабинет, обясни политологът
Народът ще се разгневи, ако сега не бъде съставен редовен кабинет, обясни политологът Видео: NOVA

Народът ще се разгневи, ако сега не бъде съставен редовен кабинет, обясни политологът

ГЕРБ се притесниха, че са първи, а ПП-ДБ се притесниха, че не са първи”.Така политологът Евгений Дайнов коментира изборните резултати от 2 април в предаването в предаването „Офанзива” по NOVA.

Възможността да се реализира първият мандат за редовен кабинет е около 80%, ако е хартиената коалиция, но с подкрепа на ПП и ДБ няма как. Възможен е и първи мандат, възможен е и втори мандат – с подкрепата на ГЕРБ. Катастрофално е да има трети мандат”, каза Дайнов.

Той смята, че народът ще се разгневи, ако сега не бъде съставен редовен кабинет. „Изобщо не е ясно народът кога, кого, как и за какво мисли да наказва. Би трябвало да има редовно правителство”, обясни той.

Политологът обясни, че: „природата на партия ГЕРБ не е евроатлантическа, защото те не разбират и не застъпват върховенството на закона. ПП и ДБ са очевидно европейски животни. Те могат да заявят еднакви цели, но тъй като природата им е различна – на ГЕРБ и на ПП, те ще следват своята природа. Забележете висшите функционери на ГЕРБ с каква подигравка се отнасят към неща, в които европейците вярват”, каза Дайнов.

Очевидната слабост на ПП е, че не положиха усилия да изградят партийна структура в страната, защото не разбират за какво им е. Те имат лица, но нямат структура в страната, каза Дайнов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    6
    женечка, евроджендърче, не се...
    По-добре "служебно правителство" и не на войната с Русия, отколкото безпринципни коалиции! И, щом такъв евроджендър твърди нещо - доброто е онова, което е обратно на думите му! Лесен начин да познаеш Истината! Анадъмну!
  • 13
    5
    до 3
    За правителствата на ГЕРБ ли намекваш? Прав си!
  • 3
    4
    виж ти
    и генчо взе да завърта полека дупето, май пак ще търси ново пристанища!
  • -4
    3
    До 2
    А ние, които толкова време се нагледахме на проруски правителства,играещи по свирката на Русия и прокарвайки нейните интереси?Не си само ти в тази държава!И не си мисли,че третия мандат ще е за "Нагаждане"!!Ако не знаеш,президента го дава по собствено осмотрение...
  • 8
    2
    Да, ама не!
    Че за какво ни е редовен кабинет? За да заиграят отново по свирката на САЩ и €С и да ни вкарат във война с братска Русия? Не, благодарим за такова про-америкаско правителство! На достатъчно предатели на България се нагледахме! Време ѝ е за ВЪЗРАЖДАНЕ на тая прекрасна територия!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари