Евгений Дайнов: ГЕРБ да се прочистят от феодализма

0
Войната промени всичко, смята политологът
Войната промени всичко, смята политологът Видео: NOVA

Войната промени всичко, смята политологът

Шансовете за втори мандат са по-малки, но там има шанс за провеждане на „политическо, магическо“ действие, ако знаят как да го направят. Разковничето е ГЕРБ да подкрепят евроатлантическо, прозападно правителство. Трябва да се обясни на ГЕРБ от ярки политически фигури, че техния начин на съществуване във властта свърши. Войната промени всичко. Тя направи съществуването на такива партии невъзможно. Ако ГЕРБ искат да останат на сцената трябва да подкрепят истинско проевропейско правителство и вътре да се пречистят от феодализма“. Това каза политологът Евгений Дайнов в студиото на „Офанзива“ по NOVA.

Дайнов е на мнение, че „при добро политическо говорене с ГЕРБ може да се постигне втория мандат на правителство на малцинството“.

„ПП спаси България от енергийна криза, в момента в който Русия спря газа ние нищо не усетихме“, смята политологът. Също така той каза: „ток има, знаем че няма да ни падне бомба на главата“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари