Евала, Ваня, евала, Джаферович!

2

Евала, Ваня, евала, Джаферович! Това би казал всеки уважаващ себе си ценител на женските прелести, като види каква жена се търкаля между чаршафите на бившия футболист на Берое и настоящ участник в „Биг Брадър Ол старс".

Благоверната му Евгения е известна като една от дамите с най-голям, красив и естествен балкон в България. На всичкото отгоре в не толкова далечното минало той на няколко пъти е бил показван пред цялата страна, тъй че не трудно всеки, който се интересува от него, да му се порадва, пише Всеки ден.

Ваня Джаферович може и да е спечелил „Сървайвър", но много преди него в шоуто блесна съпругата му Евгения. Тя огря третия сезон на риалитито не само с качествта си на играч, но и с пищни форми, които горнището на банския едва побира. Жени не успя да спечели, но пък стигна доста напред в шоуто и беше член на журито, което избра победителя в състезанието за оцеляване.

Не това обаче е важното в нейния случай. Веднага след като се появява на екран, Жени става героиня в мокрите сънища на повечето мъже пред екраните. Веднага след края на шоуто към нея интерес проявяват редакторите на мъжките списания, а бъдещата г-жа Джаферович не се двоуми кой знае колко. Тя на драго сърце приема да хвърли дрехи и задръжки пред фотографите на "Плейбой" и "Максим". Така дори и малкото части от нея, останали скрити пред камерите на „Сървайвър", се разкриват на гланцирана хартия, обградени от черни дантели, пера и сатен.

Между другото, пищните форми не са единственото достойнство на половинката на Ваня Джаферович. Майката на двете му деца е известна сред почитателите на родното плуване. В дома си тя пази десетки медали, много от които са златни. Пак заради формите си сред плувците е известна с прякора Жени Цицата. Когато започнала да тренира плуване, не й предричали особени успехи заради пищния бюст, който се смята за минус в този спорт. Тя разбила всички съмнения на скептиците и доказала, че големите гърди не могат да са минус за една жена - те винаги са неин плюс.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари