Ето с какво се хранят раковите клетки! Спрете тези храни!

1
Раковите клетки се хранят от тези храни и е хубаво да се спрат или намалят до минимум
Раковите клетки се хранят от тези храни и е хубаво да се спрат или намалят до минимум

Все още науката твърди, че химиотерапията е един от добрите начини, за да се спре растежа на раковите клетки.

Но скорошно изследване, проведено в болница Johns Hopkins (USA), разкрива, че за лечението на рак може да се използват алтернативни методи. Да, същите тези, за които у нас скептично онколозите мълчат. Един от тях е храната, пише Diana.BG

Раковите клетки се появяват в човешкото тяло от 6 до 10 пъти в живота му. Всеки човек има  ракови клетки в тялото. Тези клетки не могат да бъдат установени чрез стандартни диагностични методи, докато те не се размножат до няколко милиарда. Когато лекарите казват пациентите след лечението, че няма в организма им повече ракови клетки, това просто означава, че тестовете не могат да установят наличието на тези в тялото, тъй като техният брой е твърде малък за това.

Когато човек има силна имунната система, тя ги атакува и унищожава и тяхното размножаване е възпрепятствано, като по този начин те не образуват тумори.

Когато човек развие рак, това е знак, че той има  недостиг на основни хранителни вещества. Това може да е генетично, но причината може да са фактори на околната среда, които влияят върху човешкото тяло, хранителните навици и начина на живот.

Химиотерапията спира нарастването на  ракови клетки, обаче също така разрушава бързо растящите нормални клетки в костния мозък и др. Тя може да повреди някои органи, като черен дроб, бъбрек, сърце, бял дроб, и така нататък. Лъчетерапията, която в последно време се провежда с новите апаратури е по-щадяща.

Ефективен метод за борба с раковите клетки е  да се оставят гладни, без да ги храните с вещества, от която се нуждаят, за да се размножават.

Раковите клетки се хранят от тези храни и е хубаво да се спрат или намалят до минимум:

– Подсладители –  NutraSweet, Equal, Spoonful, които имат аспартам. Аспартамът, от своя страна, е много вреден за човешкото тяло. По-добре е да се използваг по-естествени алтернативи като манука мед (Manuka Honey) или меласа, но в много малки количества. Сол също, ако се ползва – нека е морска или хималайска.

– Млякото предизвиква образуването на слуз в тялото, особено в стомашно-чревния тракт. Раковите клетки се хранят със слуз. Сменете кравето мляко с неподсладено соево мляко – така раковите клетки умират от глад.

– Червеното месо също е вредно. Раковите клетки се развиват в кисела среда. Храненето с месо окислява тялото, така че е най-добре е да се яде риба, а може би само малко бяло пилешко месо. Месото също съдържа антибиотици, хормони на растежа и паразити,  които са вредни за организма, особено за  хора, страдащи от рак.

Източник: Diana.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари