Етиен Леви: Как е възможно в 21 век да има обезглавени деца и бебета, надупчени от куршуми?

0
За мен това не е война, това е криминално престъпление
За мен това не е война, това е криминално престъпление Снимка: Етиен Леви / Facebook

За мен това не е война, това е криминално престъпление

Почти не съм спал, защото посрещнах моята сестра, която пристигна през нощта с правителствения самолет от Израел. Хората бяха много емоционално подплатени и развълнувани. Това разказа в предаването "Денят започва Георги Любенов" по БНТ музикантът Етиен Леви.

"Да са живи и здрави, че са на родна земя, защото всички знаят, че българските евреи, които живеят там са с двойно поданство, което Израел и България признава. Две малки държави, които имат една много тежка и близка съдба една с друга", каза той.

По думите му, в такъв момент човечността, хуманността и красотата в отношенията трябва да преобладават.

"За мен това не е война, това е криминално престъпление, което трябва да бъде осъдено от човечеството с най-жестоките закони. Как е възможно в 21 век да има обезглавени деца, да има 10-месечни бебета надупчени от куршуми... Това е такава липса на морал, че години и векове ще се говори за този терористичен акт", коментира Етиен Леви.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Иван
    Ами,явно има защо!!Мразени са от всички!Гадни копелета са евреите,не се спогаждат с никого ,само с Мойсей....крадци и мошеници.
  • 7
    3
    dgd
    100 % е прав. Това, което се случи в Нагорни Карабах е ужасно !
  • 9
    2
    ...
    Може само да гадаем, защо са акумулирали такава омраза срещу Израел. Такава омраза не може да се е появила от самосебе си. Пастински деца има немалко разкъсани от Израелски атаки. Разкъсват такива и в този момент, жертвите им надхвърлят Израелските десетократно. Стига с това лицемерие.
  • 7
    1
    Хайде пак!
    И Израел, и САЩ отрекоха, че има обезглавени деца. Но сега в следващите 100 години пак ли ще се представяте за мъченици? Това евреите и арменците сте уникални лъжци.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари