Етиен Леви: Това не е война между израелския и палестинския народ, а криминално престъпление

3
Еврейският дух е много силен, каза музикантът
Еврейският дух е много силен, каза музикантът Снимка: bTV / стоп кадър

Еврейският дух е много силен, каза музикантът

Мъжкият вокал на група "Трик" Етиен Леви, българин от еврейски произход, силно свързан с Израел, с разказ пред bTV за конфликта в Близкия изток.

Какви са неговите страхове за роднините му, които в момента са там? Каква е неговата позиция за войната и защо надеждата е по-силна от страха?

"Аз знам много добре, че еврейският дух е много силен. Преди колко години, когато стана терористичният атентат в Бургас тогава една група от хора израелци бе попитана дали би се върнаха в Израел, а те отговориха – „Ние няма как да позволим на терористите да счупят нашия дух. Евреите са свободен народ и не желае робство и терор". Със сигурност има уплашени хора, но при мен е по-скоро надеждата, че нашият създател Всевишния творец ще се намеси и ще има мир на Неговата земя“, каза Леви.

"Това не е борба между еврейския и палестинския народ. Това, което целият свят сме свидетели не е война, а е криминално престъпление, което трябва да бъде съдено по най-жестоките закони на човечеството“, обясни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    123
    Тоз дъртия педал по три пъти ли ще ни го натрапвате ? Тази сутрин ни го пробутахте, стига толкова.
  • 6
    1
    Чудя се...
    Защо така никой народ по света не долюбва чифутите? Уж добро момче, ама еврейче?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари