Есенна диета с кестени сваля до 5 килограма за една седмица

3
Този режим се спазва точно една седмица
Този режим се спазва точно една седмица

Кестените са един от най-полезните дарове на природата.

Те са източник на калий, калций, фосфор, желязо и много други минерали, пише Gotvach.bg. Освен това кестените съдържат витамин А, витамин В-комплекс и витамин С. Именно това ги превръща в един неизчерпаем източник на здраве и сила.

Освен всичко обаче не можем да не споменем, че те са и едно чудесно средство за намаляване на теглото ни. Затова в сезона на кестените ви предлагаме лесна есенна диета, с която да отслабвате, докато се наслаждавате на неустоимия вкус на тези ядки.

Ето и примерното меню на диетата с кестени!

Закуска: 200 г печени кестени, една филия препечен ръжен хляб, 250 мл неподсладен чай по избор;

Обяд: 200 г печено пилешко месо, порция зеленчукова салата, 250 мл портокалов фреш;

Вечеря: 200 г варени кестени, 250 мл кефир.

Есенната диета с кестени се спазва точно една седмица. След като приключи, ще сте свалили до 5 кг. По време на хранителния режим е важно да се движите много и да приемате повече вода. Ако искате да повторите диетата за отслабване с кестени отново, можете да го направите пак най-рано след два месеца.

Обърнете внимание, че по време на хранителния режим се приема ядлив кестен, познат като Castanea sativa. Не прибягвайте до консумацията на кестени, ако не сте наясно с техния произход.

Не забравяйте също, че за да се възползвате от полезните свойства на кестените, не е нужно да се подлагате на режими. Есенно време винаги трябва да разнообразявате менюто си с ястия с кестени, защото те са апетитни, питателни и ухаят божествено. Комбинират се както със зеленчуци, така и с различни меса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари