Как отслабна Кристина Агилера?

1

Певицата дълги години се бореше с излишните килограми

Кристина Агилера показа перфектна и доста променена фигура по време на новогодишния концерт в Лас Вегас, пише Dama.bg.

43-годишната певица получи множество комплименти за външния си вид, след като дълги години се бореше с излишните килограми.

На последното си шоу сексапилната блондинка се премени в няколко атрактивни костюма, докато забавляваше публиката.

Агилера напълня след двете бременности, както и след трудните моменти след развода ѝ с Джордан Братман през 2010 г.

Припомняме ви, че тя роди второто си дете през 2008 г. и успя да отслабне две години след раждането, но след развода теглото ѝ отново се увеличи.

През февруари 2012 г. Кристина призна, че е доволна от начина, по който изглежда тялото ѝ. "Обичам тялото си. Партньорът ми обича тялото ми. Синът ми е здрав и щастлив, това е важното за мен", каза тогава тя.

Сега Агилера се придържа към здравословна и балансирана диета и стриктна физическа активност, включваща йога, бокс и много силови тренировки, а и вече се е разделила с повече от 22 килограма.

Кристина набляга на голямо количество кокосова вода, тофу, билков чай, сок от целина, риба и нискомаслено сирене, което е единственият млечен продукт в менюто ѝ. На всеки 13 дни певицата прави един ден пауза, в който си позволява повече волности.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари