Ерджан Ебатин: Политическото пространство изпростя

2
Какво беше политическото ниво на Иван Костов, Георги Първанов, Петър Стоянов...?, пита депутатът от ДПС
Какво беше политическото ниво на Иван Костов, Георги Първанов, Петър Стоянов...?, пита депутатът от ДПС Снимка: БНТ

„Случващото се в управляващата коалиция не е изненада, защото тя е абсолютно безпринципна като идейна основа. Тази власт беше конструирана на база отрицанието в политиката и популизъм, което не е успешна формула”.

Това каза, в предаването „Позиция” на БНР, Ерджан Ебатин – народен представител от Движението за права и свободи. Според него, едно управление може да е стабилно, ако има ясна програма и ценности.

"Нивото на българската политика спада все повече, а основните проблеми остават популизъм и насаждане на омраза. Точно популизмът, така да се каже "изяде главата" на управляващите. Като цяло българското политическо пространство реално изпростя. Какви бяха политическите лидери преди 20 години?! Имам предвид дори и такива, които критикуваме. Какво беше политическото ниво на Иван Костов, Георги Първанов, Петър Стоянов...?", коментира още Ерджан Ебатин.

Според Ерджан Ебатин, в тази ситуация е трудно политиците да се държат разумно, защото това не се харесва на избирателя, който очаква крайни и емоционални послания от някои политически лидери.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Мунчо
    Да, политическото пространство (странен словесен конструкт) особено в дпс много изпростя, включително въпросният НаЕбатин.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари