Ентусиасти си сглобиха кът за "сплотяване на колектива" в Русе

7
Когато някой има желание, може да направи желаното с минимум средства и труд
Когато някой има желание, може да направи желаното с минимум средства и труд Снимка: Русе Медиа

Ентусиасти си сглобиха кът за „сплотяване на колектива“ в Русе.

Интересната реализация на идеята е чудесен пример за това, че когато някой има желание, може да направи желаното с минимум средства и труд, предава Русе Медиа. Въпросните пейки може да бъдат подобрени и да станат по-модерни, ако на човек му се занимава и му прилягат такива дейности.

От видяното става ясно, че са достатъчни няколко дървени палета, които да се срежат на определените места и да се напаснат по височина. За повече стабилност е добре да се застопорят с видии или пирони. За междублокови пространства може и да не е толкова удачно, но е идеално за градината или за отдих сред природата.

Така се спестява грижата от инвестиции в пейки и маса особено, ако локацията за поставяне е общодостъпна и масова. Остава и удоволствието от самата дейност при реализацията.

Поздравление за идеята и за хората, които са направили оригиналната пейка, а за любопитните да я видят и изпробват тя се намира в пространството между Спортното училище и залата за тренировки на БК „Русе“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    8
    Пламенка
    Аз съм представителка на най древната професия и руснаците са ми виновни,че вече съм стара чубра и никой не ме иска :(
  • 0
    7
    чичо
    курвълъкъ е до време, пийенето е до гроб
  • 0
    6
    Пламенка
    Тая дума "колектив" ни ви ли лъха на социализъм?Нали Русе е град свободния дух - но май че духането е от северозиток, от Кремъл;Слава богу - вчера видях плах опит за боядисване в червено на паметника на т.нар Альоша - 6 метров паметник на окупатор-завовтел!. А на тоя паметник на загиналите за независимостта (до бившата военна болница) може ли да ми отговори някой - от 1941 до 1945 г за чия независимост - къде и с рещу кого(и заедно с кого) сме се борили!? Свободен дух - (дрън)2 !!! Неслучайно бунтовете селщу княз Батемберг са били основно тук, с швейцаркски франкове(не с рубли); а сме им кръстили и улици, училища( Ол. Панов, Ат. Узунов
  • 0
    5
    Редактор на Дунав Прост
    Ас сам бес мозак и ода насрам и упекан
  • 5
    4
    Daaa
    И като се обади някой комшия в общината и айде палетите на барбекю,и може и глоба да отбесеш
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари