Енергото хвърли в ужас жителите на Мартен и Сандрово посред зима

2
От дружеството предупредиха за спиране на тока от 16 февруари до 28 февруари
От дружеството предупредиха за спиране на тока от 16 февруари до 28 февруари Снимка: БГНЕС / Архив

Съобщение на Енерго про за спиране на тока в Мартен и Сандрово от 16 февруари до 28 февруари в периода 08:30 ч. до 17:00 ч в делничните дни хвърли в ужас жителите на двете населени места

Хората бяха възмутени и недоумяваха как е възможно посред зима да нямат електрозахранване по цял ден, предава Русе Медиа. Мотивировката на енергодружеството бе „поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия“

Кметовете на Мартен Димо Тонев и на Сандрово Георги Пенков също останаха изненадани от уведомлението за спиране на тока за толкова голям период и поискаха информация за какво става въпрос.

Оказва се, че електрозахранването няма да бъде прекъсвано през цялото време. През периода от 16 до 28 февруари ще се подменят електромери и ще се обновяват електрически табла към съответните домакинства. Ел. табла, които се намират в границите на частен имот, ще бъдат извеждани на улицата, за да са достъпни за служителите на Енергото.

По тази причина ще бъде спирано захранването само към определени абонати, като ще се изключват определени трафопостове, за да се извършат планираните дейности.

От Енергото очакват спиранията да бъдат не повече от 15 - 20 минути.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    До QCHECK
    Първо амебо има кирилица и второ да не си подлога на ЕНЕРГОТО ВИК И ВСЯКАКВИ ТАКИВА БОКЛУЦИ БЕ??? Я бягай да го лигавиш на Вожда Винето, може пък да си оправиш наклонностите!
  • -5
    5
    QCHECK
    Русенец, я пръцни, че да ти олекне. Изпъчи се, покажи малко мускулчета пред огледалото.
  • 9
    4
    Русенец
    Енерго амни да дойдем с калашник про и граната ПРО ДА ВИДИМ КОЙ Е ПО ПРО А? Сега ли се сетихте боклуци насред зима ????? Искаме отстъпки на тока лайнари!!! 50% отстъпка иначе ще видим кой е по ПРО!
  • 15
    3
    Daaa
    И на енергото да му е.а макята
  • 18
    2
    Димитър Димитров
    Подмяната на електромери и обновяването на електрически табла в общия случай трудно би могла да се дефинира като „извършване на неотложни ремонтни дейности”. С Енерго Про и аз имам разправии в Павликенско – режат дървета през средата, влизат в частни имоти без каквото и да е уведомление. Последния път имаше натрошени врати, съборени довари и други.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари