Енергото да лепи бележки, когато ще спира тока

7
Иво Пазарджиев отправи предложение до омбудсмана на Република България
Иво Пазарджиев отправи предложение до омбудсмана на Република България

Иво Пазарджиев отправи предложение до омбудсмана на Република България

Председателят на Общински съвет – Русе Иво Пазарджиев отправи свое предложение до омбудсмана на Република България д-р Диана Ковачева относно вменяване в задълженията на електроразпределителните дружества, съгласно което уведомленията за прекъсвания в електрозахранващата мрежа да бъдат оповестявани писмено в районите и жилищните блокове, където се предвижда профилактика, освен да бъдат изписвани в сайтовете на съответната община и публикувани в местни медии и средства за масова комуникация.

Предложението не касае единствено община Русе, а всички общини на територията на страната. Според наблюдения през времето, хората предпочитат да прочетат закачена информационна бележка на вратата на своя вход, отколкото да следят за планираните профилактики в интернет пространството.

„Предложението не носи финансова тежест от страна на държавата или на местно ниво, а подобни „облекчения“ в ежедневието на жителите на съответната община биха били приети положително и имат резон да подобрят качеството на живот“, добавя още Пазарджиев.

Официалното писмо е изпратено до д-р Ковачева и към момента се очаква отговор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Manyo
    Наесен ще ти залепим една бележка на гърба и ще те изпратим вкъщи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари