"Енерго-про" спря тока на апартамент с платени сметки

0
"Енерго-про" спря тока на апартамент с платени сметки

Служители на “Енерго-Про” в Шумен са спрели тока на изрядна клиентка на дружеството, а вместо да се извинят, й предложили или да си плати да й пуснат тока, или да ги съди, пише "Монитор". Случаят се проверява от компанията по жалба на потърпевшата, отговорът трябва да дойде до 25 дни.

Приключенията с доставчика на ток за Валентина Димитрова започнали в 9,47 в сряда. Тогава на работното й място се обадил синът й, който тъкмо се бил прибрал от нощна смяна. Младежът твърдял, че хора на “Енерго-Про” в този момент спират тока им на ул. “Софийско шосе”. Синът попитал какво става, но единият от техниците ехидно му отговорил: “Като не си плащате, така ще бъде”.

Винаги си плащам тока навреме, последната фактура дори беше в чантата ми и е издадена в 17,05 часа на 14 май. Поисках да кажа това по телефона на сина ми на представителите на “Енерго-Про” - разказа пред “Монитор” Валентина Димитрова. Казала, че е възможно да са допуснали грешка. Отговорът още повече я слисал: “Дори и да е така, трябва да докажете нашата грешка. Вариантите са да отидете в централния офис да подадете молба за включване и да си платите таксата или другият начин е по съдебен ред”.

Димитрова се качила веднага в такси и се прибрала вкъщи, за да покаже фактурата. От техниците вече нямало и следа. Явно разбрали грешката, са пуснали тока и изчезнали.

Чиста случайност е, че синът ми беше у дома, пълни са хладилникът ми и фризерът, до вечерта вече всичко щеше да е размразено. А в същото това време някъде истинският нередовен клиент си е бил с ток - коментира Валентина Димитрова.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари