ЕНЕРГО-ПРО остави без ток центъра на Русе

2
Хората в една от централните части на Русе останаха изненадани, след като им спряха тока в 8:35 часа тази сутрин
Хората в една от централните части на Русе останаха изненадани, след като им спряха тока в 8:35 часа тази сутрин

Поради извършване на профилактика на съоръженията за доставка на електроенергия Енерго Про спира електрозахранването в различни райони на град Русе.

Практиката до сега беше, че преди такова прекъсване от Енерго Про уведомяваха гражданите с писмени бележки на самите адреси. Но вече тази практика е в миналото, и хората в една от централните части на Русе останаха изненадани, след като им спряха тока в 8:35 часа тази сутрин.

Гражданин, който подаде сигнал до Dunavmost.bg съобщи, че се обадил в енергото за да попита какво се случва. От там му отговорили, че има планово прекъсване и гражданите трябвало да следят в медиите за това.

"А защо тогава сте ни оставили писмена бележка, че трябва да си плащаме до 1-во число всеки месец", пита гражданина служителката на Енерго Про. "Съжалявам, уведомявайте се от медиите", отговорила служителката.

"Това е да си монополист в България. Ако трябва да им дадеш пари ще те издирват със съдия изпълнител, но когато ти отвият бушона, не е нужно да те уведомят, че ще останеш на тъмно. Няма такава държава!", оплаква се още русенецът останал на тъмно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари