Емилиян Гебрев: Прокуратурата си призна, че събраните доказателства изчезват

1
В запаления е нямало муниции калибър 155, каквито ЕС е искал за Украйна
В запаления е нямало муниции калибър 155, каквито ЕС е искал за Украйна Видео: NOVA

В запаления е нямало муниции калибър 155, каквито ЕС е искал за Украйна

В запаления склад имаше подобни амуниции, но не и калибър 155, каквито ЕС искаше да бъдат изпратени на Украйна. Имаше изстрели за танк-62. Те са само и единствено на африкански страни”. Това заяви бизнесменът Емилиян Гебрев по повод запаления оръжеен склад на неговата фирма, предава NOVA.

Прокуратурата може официално да изнесе данни какво се е случило. Ние може да правим оценки, анализи. Това, което се случи преди година (подобен взрив в оръжеен склад) се повтаря почти на 99%, което ни води към извода, че без чужда намеса това не може да се случи”, каза бизнесменът.

Макар и да не иска да повярва, позовавайки се на фактите, той стига до извода, че има саботаж в държавните органи. „Правораздавателните служби трябва да кажат (причините за взрива)”, заяви Гебрев и допълни: „прокуратурата си призна, че събраните доказателства изчезват и се запалват. Случило се било. Точка. Край”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    до 1
    Защо, бе другарю фашист? Какво ти пречи някой, който има свое мнение и то не съвпада с твоето, бе болшевик нещастен?!:) И през турско сме имали ибрикчии, е преди девети 1944, и през соца, но сега ибрикчиите сте потресаващо голямо количество.
  • 2
    2
    До...
    Хайде, де! Що не се пробваш с мен, примерно? Нали трябва да започнеш отнякъде да ни „унищожаваш“? Само си носи повечко вазелин, 'щото еба, правя клипчета и ги пращам на съпругата, приятелите и колегите! Да си те имат за спомен!
  • -8
    1
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Като падне Путин и Русия се разпадне, цялата българска русоидна паплча ще бъде унищожена до крак!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари