Емилия слага край на траура

1

Емилия претърпя тежка катастрофа на 24 май, при която загина сина на годеника й - Феди Башур. 

След като бе обявила,че участията й са преустановени за неограничен период, пайнерката свали забраната няколко седмици след неприятните събития.

Блондинката започна да си публикува в Инстаграм чифтове обувки и нови тоалети, които е прибавила към гардероба си. Едните чепици на ток са на Алберта Ферети, а другите на Долче и Габана. На третия кадър пък Емилия е облякла дълго сако, което стои като рокля, което е с марка Карън Милън.

Феновете й не спират да коментират, че вероятно с тези фотоси любимката им се завръща на сцената. Такова нещо в другите й профили в социалната мрежа не е обявено.

По-скоро певицата е приела предизвикателството на фрийленсър стилистката Антония Йорданова да представи в няколко поредни поста, под формата на „моден дневник“, на какви световни брандове залага Емилия, когато става дума за обувки и дрехи.

За критиците обаче кадрите представляват край на траура на годеницата на Жорж Башур. За тях е изключително грозно след инцидента, който взе за жертва синът на уж най-голямата й любов, да публикува материални придобивки, с които краси визията си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари