Дрейк заложи 1 милион долара за Аржентина на Световното по футбол

0
Сблъсъкът на титаните започва в 17:00 ч. на стадион „Лусаил” в Катар
Сблъсъкът на титаните започва в 17:00 ч. на стадион „Лусаил” в Катар Снимка: EPA / БГНЕС

Сблъсъкът на титаните започва в 17:00 ч. на стадион „Лусаил” в Катар

Канадският рапър Дрейк заложи 1 милион долара за успех на Аржентина във финала на Мондиал 2022. Лионел Меси и компания се изправят срещу световния шампион Франция на стадион „Лусаил” днес от 17:00 часа, пише Gong.bg.

Множество фенове обаче видяха лоша поличба в залога на Дрейк, който е известен с това, че никога не нацелва прогнозите. Той се прочу с грешните си прогнози още преди години, а на последното Ел Класико между „Реал Мадрид” и „Барселона” загуби над 500 хил. долара, залагайки на каталунците.

При успех на Аржентина днес, Дрейк ще спечели над 2,7 милиона долара.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари