Емили Тротинетката: В ареста ме третират като мъж

0
Освободиха я под домашен арест
Освободиха я под домашен арест Снимка: bTV

Освободиха я под домашен арест

Емили Тротинетката, чието име е Даниел Йорданов, е пусната окончателно на свобода. Пловдивският окръжен съд отхвърли жалбата на прокуратурата и потвърди паричната гаранция от 1500 лв, предаде bTV.

Пред съда защитата на Даниел Йорданов адв. Анелия Райчева посочи, че е парадоксално клиентът ѝ да е в ареста повече от месец, а организаторът на заснемането на клипа да е с подписка.

Обещавам, че вече съм решила да не припаря до клипове. Няма да събирам с хора, които са странни. Гадно е това, което направих. Съжалявам, но всеки прави грешки. В ареста ме третират като мъж, не издържам“, каза пред съдиите Емили Тротинетката.

Адвокат Райчева посочи, че Даниел Йорданов е в силен стрес и мисли за самонараняване. По думите ѝ дори е видяла следи от нараняване.

Тодор Чалъков - Куката, Петко Караилиев - Чеченеца и Даниел Йорданов - Емили Тротинетката бяха арестувани, след като беше разпространен унизителен клип, заснет в пловдивски мол, в който тримата са снимали 20-годишно момче, което изпълнява ролята на куче.

Гаранцията на Даниел Йорданов е платена вече и до часове той ще е на свобода.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Александрова
    Ееее,те полицайките са ти се радвали най-много!
  • 8
    3
    младен иванов
    Как да те третират- Сега не си нито мъж,нито жена,а някакъв хибрид.
  • 10
    2
    Абе
    Да ти пръснат гъза, пък както искат да те третират
  • 27
    1
    Хайде, хайде
    "В ареста ме третират като мъж, не издържам" ?! Чакай сега Даниеле, имаш топки и чучурче, имаш простата, а не матка. Имаш лична карта в която ясно пише: Пол - "М". Като какво да те третират? Като извънземно ли?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари