Емил Кошлуков с първи коментар за скандала в "Панорама"

0
Каквито участници ни пратят централите, такива трябва да показваме, защити се Кошлуков
Каквито участници ни пратят централите, такива трябва да показваме, защити се Кошлуков Снимка: скрийншот / Фактор

Директорът на БНТ Емил Кошлуков коментира предизборния сблъсък в снощното издание на "Панорама"

Представителите на политическите се оказаха на крачка пред физическа саморазправа след разгорещен спор, който премина границата на добрия тон.

Предизборен дебат на крачка от физическа саморазправа

"Може би трябва да припомним, че според последните промени в Изборния кодекс, в БНТ сме длъжни да предоставим еднакво време на всички партии. Това е член 189-ти, алинея трета в закона. Така че работим с материали на клиента този месец. Каквито участници ни пратят централите, такива трябва да показваме. Или както обича да казва Остап Ибрахимович в подобни ситуации, тук определено не е Рио де Жанейро", написа Кошлуков. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 15
    1
    Абе понякога ...
    Висок блок в Русе. Едно турче там от време на време блокира асансьора и инвалиди и пенсионери остават в шах. Блокира аварийна система. Защо? Идея си нямам. Вероятно междусъседски конфликти. Ама покрай техния конфликт, горят пенсии и инвалиди останали на партера. Знам кой е. Какво да направя? Полиция? Неговата дума срещу моята. Е, не е ли по лесно да му избия зъбите без свидетели.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари