Ембака се укрива под полата на МВР, нали се сещате…

0
Румяна Бъчварова е способна да закрие МВР
Румяна Бъчварова е способна да закрие МВР

Леле, що стана?! Ембака щял бил да се предаде „до часове“, врещяха слугински сайтове в понеделник сутринта. И? Операция „Узо на разсъмване“ по извеждането на мутрата-убиец от Зоната е протекла „като по ноти“, редна читав полицай, омерзен от безхаберието на шефовете си.

Ембака се укрива под полата на МВР, нали се сещате…“, пласира острословна вметка ченгето. Румяна Бъчварова никаква я няма – не можем да й видим полата. В неделя се изцепи, че „до часове ще имаме решение“. И що стана?

В момента готвят „опорни точки“ за Бойко Борисов, за да се покаже най-сетне пред „публика“. Издънката му с Румяна Бъчварова е потресаваща. Малоумно кадрово решение. Тази е способна да закрие МВР. Апропо. Адвокат Николай Хаджигенов предложи преди време точно това – МВР да се закрие и да се преучреди. „Руми“ на „Бойко“ може и да преуспее в това отношение. И това няма да помогне, разбира се. Законопослушните българи пак ще са жертви на все същите ненаяли се „олигарси“ и обикновени крадци.

Часове след мерзкото убийство на магистрала „Струма“ написахме, че Ембака ще го изведат ятаците му в МВР. Посочихме, че ще се намесят и „бигбосовете“ в контрабандата с цигари, за да поставят мини със забавено действие чрез „канализирането“ на мутрата-убиец. Залозите междувременно се вдигнаха до небесата – КОЙ би изпуснал шанса да превърне „нелепия инцидент“ в средство за шантажиране на „Бойко“. Ембака може да го свитнат като куче, ако играта загрубее – прекалено неудобен стана за „хората с големите пари“.

След зачезването на Ембака меверейците станаха за мезе и подбив. Братя Галеви бяха нарочени за бигбосове, за „уши“ на DEA, за опасни играчи, които си го мерят с Трактора, Пашата, „Бойко“ – кой да се изненада, че се потопиха успешно. Автоматчици във вишки ги пазеха в Ресилово – също като мегабоса Даут Кадрийски в Текирдаг едно време. Ами Ембака? Този пък кой е? Ако и такъв като него може да направи за смях МВР, няма какво повече да се добави.

Меверейските ибрикчии в сайтовете на каишка квичат като шлякани прасета. Измекярите се правят на обществени защитници, а са осрани подлоги на „Шишко“. Ако „Бойко“ продължи да се гушка и фотка с тях, този път няма да си отиде с камъни – съдържимото на „онзи целофан“ ще хвърлят по него. Когато му дойде времето, както редеше „царчето“.

Източник: БГснайпер
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари