Еманюел Макрон: Всеки ден разговарям със сваления президент на Нигер

0
Не признаваме тези, които извършиха пуча, заяви френският президент
Не признаваме тези, които извършиха пуча, заяви френският президент Снимка: ЕПА / БГНЕС

Не признаваме тези, които извършиха пуча, заяви френският президент

Френският президент Еманюел Макрон каза, че ежедневно разговаря със сваления си нигерски колега Мохамед Базум, и отново изрази подкрепата на Париж за Базум, чието управление стана жертва на пуч, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Разговарям всеки ден с президента Базум. Ние го подкрепяме. Не признаваме тези, които извършиха пуча. Решенията, които ще вземем, каквито и да са те, ще се основават на диалога ни с Базум“, каза Макрон.

Думите му бяха поместени в профила на Елисейския дворец в социалната мрежа Екс (бившия Туитър) и бяха казани в негов разговор с репортери в Южна Франция по образователни въпроси.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Макароне,
    Ти си следващият!
  • 2
    2
    123
    Знам че ти е много кофти бабоебчо. Секна урановата руда от Нигер а Францийка има най-много ядрени мощности в ЕС. Секва нефта и от Габон. Губиш почва под краката. Никой не го интересува какво и с кого говориш всеки ден. Време е Франция да се омита от африка. Всички ви пъдят от там.
  • 1
    1
    Al Bo
    Макароне подкрепяте който ви изнася. А подкрепяте пуча в Киев
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари