Еманюел Макрон: Не можем да позволим на Русия да спечели

1
Френският президент планира доставка на десетки ракети и стотици бомби за Украйна
Френският президент планира доставка на десетки ракети и стотици бомби за Украйна Снимка: АП / БТА

Френският президент планира доставка на десетки ракети и стотици бомби за Украйна

Еманюел Макрон обяви плановете си страната му да достави десетки ракети и стотици бомби на Украйна и настоя, че "не можем да позволим на Русия да спечели", предаде Асошиейтед прес.

Макрон направи това изявление на пресконференция днес вечерта.

Той заяви, че ще пътува до Украйна следващия месец. Френският президент също така посочи, че руска победа в Украйна ще подкопае международния ред. "Не можем да позволим на Русия да победи и не трябва да го правим", каза той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    11
    mcmkdekdekls
    Няма ли кой да обясни на тоя извратеняк , че Русия вече победи Нато ?!
  • 5
    10
    до 7
    Какъв интелект може да има един сексуален деградант, който прави секс с баба си? Аз не си представям да му завиждам на тоя или да искам да приличам на него - по-точно той е пример какво да не прави човек, ако иска да остане достойно човешко същество, а не някакво морално деградирало животно, че и на всичкото отгоре държавен глава. Това е държавна катастрофа. Американците също имат един педерас, дето се прави на хермафродит - военен: https://en.wikipedia.org/wiki/Rachel_Levine Такива гнусни изврятеняци, както и хомосексуалистите, трябва да ги пратят в Християнски лагери където по 365 дена не могат да излизат да им изкарат демоните и да ги направят хора или да ги затворят в лудницата до живот.
  • 4
    9
    фена на Путлерчо
    И аз като Макарон имам сексуално влечение към баба си
  • 6
    8
    споко
    Кайтел беше питал 45-та: Ама и тези ли са ни победили?!? За кого ли е питал?!?
  • -12
    7
    До всички чебурашки тук
    Соpои, даже не сте орки! Оня там дето му вика макарон - нещастник, когато цялата ти фамилия сумарно успее да постигне 10% от положението на Макрон (говорим, за знания, интелект и разни друг неразбираеми за теб неща) тогава се включи пак да коментираш.. Аре у лево
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари