Елеонора Митрофанова се изкачи на "Шипка" по случай 3 март

3
Служители на посолството на Руската федерация у нас положиха цветя на Паметника на свободата
Служители на посолството на Руската федерация у нас положиха цветя на Паметника на свободата Снимка: Facebook / Посольство России в Болгарии

Служители на посолството на Руската федерация у нас положиха цветя на Паметника на свободата

По повод 146-та годишнина от победния край на Руско-турската война 1877-1878 г. и Освобождението на България от османско иго, Посланикът на Русия в България Елеонора Митрофанова и служители на Посолството се изкачиха на връх Шипка и положиха цветя на Паметника на Свободата, съобщиха от Посолството на Русия в България.

„Де­нят на сключ­ва­не­то на Сан­с­те­фан­с­кия ми­рен до­го­вор е све­ще­на да­та не са­мо за Бъл­га­рия, но и за Ру­сия. То­зи ден е три­умф за всич­ки, ко­и­то са се сра­жа­ва­ли за сво­бо­да­та на бъл­га­ри­те - на бой­но­то по­ле, в ти­ла, в бол­ни­ци­те. Той увен­ча­ва с по­бе­да Рус­ко-тур­с­ка­та вой­на от 1877-1878 г. и на­ве­ки дарява им­пе­ра­тор Алек­сан­дър II с гор­до­то име Ос­во­бо­ди­тел", отбеляза в словото си Е.Митрофанова.

Посланикът и служители на Посолството поднесоха цветя и на монумента в село Енина (Старозагорска област), издигнат на мястото на погребението на руски воини, загинали по време на Руско-турската Освободителна война.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    15
    хм
    Достраша я Митрофановна, българите да не я бутнат по надолнището ли? Ха..ха..
  • 0
    14
    До 7:
    Не, бе, жената се кефи че ровят престъпника Нефелни! И ... не парадирай, че знаеш историята – тя е курва, която си ляга с този, който държи калъчката в ръка!
  • -6
    13
    До 12
    Бахти малоумния кумуноиден трол! По-голяма тъпотия не можа ли да сътвориш? Жалки антибългарски мутрофански подлоги сте! Познавате се, нещастни предатели! Мрете болезнено и бавно! ;)
  • 7
    12
    до 3 от 2
    Всичките ми предци са били антикомунисти, много от тях дори са били ощетени от комунизма като са изгубили имоти, земи и прочее, не знам как реши, че съм потомствен комунист. Аз просто съм против запада, проблема е че няма много други играчи и трябва да съм на страната на Китай, Русия и Индия, колкото и да не ми харесва, те са просто по-малкото зло от запада, които са масони и слуги на сатаната и искат да ни избият всичките, като започнат от славяните и Православните Християни. Ти се радвай на любимия ти запад, докато те убиват теб и близките ти хора бавно, но сигурно.
  • 4
    11
    До 10:
    Остави ме мен, по-важното е, че с кеф бих напъхал такива редки лайна като теб там, откъдето ти си се пръкнала, а именно в лайняния гъз на курвенската ти майка!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари