Елена Поптодорова: САЩ ни посочват къде трябва да търсим големия проблем

0
Смятам, че трябва да се обхване цялостното професионално поведение на съдията
Смятам, че трябва да се обхване цялостното професионално поведение на съдията Снимка: bTV

Името е знак за това къде най-напред е насочено вниманието и тревогата на нашите съюзници.

Така Елена Поптодорова – вицепрезидент на Асоциацията на Атлантическия договор коментира какво всъщност казаха САЩ, като за първи път оповестиха публично името на българин, който има забрана за влизане в страната на неограничените възможности заради корупция, предава Би Ти Ви.

Това е съдията от Специализирания наказателен съд Андон Миталов, за участието му в сериозна корупция, посочиха от Държавния департамент.

Освен, че казаха, те и посочиха, защото първият избор за публично оповестяване пада върху един не обикновен съдия – това е съдия в Специализирания наказателен съд, който е призван да се бори именно с корупция, престъпления по високите етажи на властта, всякакъв вид злоупотреба с власт“, коментира още Елена Поптодорова.

Смятам, че трябва да се обхване цялостното професионално поведение на съдията. Не бива да имаме колебания, щом Държавният департамент на САЩ твърди за солидни доказателства, трябва да сме сигурни, че ги има. Американската страна ни посочва къде трябва да търсим големия проблем“, категорична беше тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, какво си купи днес от МОЛ-а?
- Няколко чифта бикини, че старите вече омръзнаха на целия град.

Харесай Дунавмост във Фейсбук