Елена оставя сираци на 5 и 11 години

1
Убиецът я застрелял от упор в главата
Убиецът я застрелял от упор в главата Видео: Асен Рашков

Убитата съпруга в столичния квартал "Лагера" оставя две малки деца сираци.

Това разкри на мястото на трагедията един от съседите на жертвата, предаде агенция ПИК. По думите му между двамата възникнал спор и изведнъж съпругът извадил пистолет и застрелял жена си право в главата.

"Оръжието, с което е убита жената, е незаконно", обяви шефът на СДВР Ивайло Иванов. Според него убитата била в заведение заедно със своя приятелка, когато дошъл съпругът и седнал при тях. Двамата се скарали и мъжът я застрелял.

"Имали са проблеми в брака си, тя е имала ограничителна заповед", добави Иванов.

Разследването продължава. В момента се водят огледи както на мястото, където жертвата е убита, така и в 6-о РПУ, където извършителят се е предал.

От мястото на трагедията репорерът Калин Каменов съобщи, че убиецът е Венцислав Василев, който е имал няколко ограничителни заповед след раздялата със съпругата му, която се казва Елена, обявили от СДВР. Той е произвел 4 изстрела от упор в главата й, след което сам се предал. Децата, които остават без майка за на 5 и 11 години.

В момента криминалисти със специална екипировка и калцуни оглеждат местопрестъплението, а тялото на жената още е в заведението, където е убита.

На място е дошъл и шефът на СДВР за провеждането на огледа на тежкото престъпление. Трупът на жената е още пред заведението.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари