Елена Гунчева: Гледайте Плевнелиев често, за да знаете какви хора не трябва да избираме

9
Може би един президент според теб трябва да ибрикчийства на този, който го е сложил там да му топли мястото
Може би един президент според теб трябва да ибрикчийства на този, който го е сложил там да му топли мястото Снимка: БГНЕС / Архив

Вчера явно съм пропуснала последното логорейно изстъпление на Бившия Плювналиев

Вярно, че мъжете на тази възраст също ги тресе критическата, но все пак синоптичката трябва да вземе някакви мерки и да не го пуска да се излага публично. От друга страна, след разпускането на парламента и назначаването на служебно правителство от Президента Радев, разбираемо е, че Плювналиев е изпаднал в амок и държи да сподели състоянието си с всички!

Чехльо твърди, че Президентът Радев не можело да говори така, един президент така не говорел! Вярно ли, бре, Чехльо!?! Може би един президент според теб трябва да ибрикчийства на този, който го е сложил там да му топли мястото /цитирам Онуй, да се свети името и маслото Му/. Може би жената на президента трябва толкова да я е срам, че дори да не се появява цял мандат до него, за да обира и тя резила. Може би трябва да допуска да чукат с пръст по челото му и да му показват, че е пудел на каишка на премиера!?! Може би трябва да мяка като кастриран котарак и да се търкаля за саламче!?!

Съществото Плювналиев е толкова далеч от представата за държавник и политик, че дори моята необятна фантазия трудно си го представя в тази роля. Срамът ни ще бъде вечен, че този малодушен, мекушав, гъзомийнически човечец, който не е наясно със себе си, ни е бил държавен глава.

И е добре от време навреме да го поглеждаме, за да видим КАКВИ НЕ ТРЯБВА ДА ИЗБИРАМЕ! Лекувайте го и не го показвайте!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари