Електронните услуги на НАП намаляват драстично посещенията в офиса в Русе

1
От началото на годината до сега повече от 6000 граждани са предпочели да платят задълженията си с карта през ПОС терминал
От началото на годината до сега повече от 6000 граждани са предпочели да платят задълженията си с карта през ПОС терминал Видео: КИС 13

Близо 50 000 души са посетили офиса на Националната агенция за приходите в Русе от началото на годината до края на юни.

Те са с над 11 300 по-малко в сравнение със същия период на 2018, благодарение на електронните услуги на НАП, информира Кис 13.

Най-много хора са били за изясняване на здравен статус и подаване на данъчни и осигурителни декларации – около 40% от всички, които са посетили офиса на НАП в Русе през първите шест месеца на годината.

От началото на годината до сега повече от 6000 граждани са предпочели да платят задълженията си с карта през ПОС терминал, което е двойно повече от съпоставимия период на 2018. Регистрирани са и 52 посещения за ползване на въведената през декември услуга за обслужване на хора с увреден слух.

Източник: КИС 13
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Едно не разбрах - защо ме изхвърлиха от тролея? Стоях си кротко, на никого не пречих и весело си скърцах със стиропор по стъклото.

Харесай Дунавмост във Фейсбук