Електрически велосипеди в Русе

1
Това е нов вид услуга, която музеят ще предлага
Това е нов вид услуга, която музеят ще предлага

Двудневна обиколка с електрически велосипеди ще се проведе в Русе и областта на 13 и 14 май (събота и неделя).

Днес (12.05.2017 г.) всички желаещи могат да видят и пробват велосипедите, които ще бъдат разположени на площад „Александър Батенберг“ от 10:00ч до 17:00ч.

Обиколката с колелета се случва по проект “Мрежа за електрически велосипеди” на Агенцията за регионално развитие и Бизнес Център - Видин. Регистрацията ще се проведе в събота (13 май) от 11.00 до 13.00 часа, а самият преход стартира час по-късно – от 14.00 часа от площад „Александър Батенберг“ в Русе.

През първия ден участниците ще се придвижат до с. Кошов, а през втория ден ще се завърнат в Русе като преминат през с. Червен и с. Нисово. Обиколката няма състезателен характер. Желаещите да се запишат за нея трябва да имат навършени 60 години, да са здрави и да живеят или да са родени в една от областите на Северна България, граничеща с р.Дунав.

Записването става на имейл [email protected] или на телефон 094/ 600017 или 0887 222 883.

Освен от България, в начинанието ще се включат и участници от Румъния.

След приключването на двудневната обиколка 10 от електрическите велосипеди остават в Русе като пет от тях ще са в Регионален исторически музейРусе. Това е нов вид услуга, която музеят ще предлага. Посетителите и гостите могат да наемат колелетата за определен период от време и да се придвижват между различните експозиции, разположени в града или по други, избрани от тях маршрути.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари