Електрическа тротинетка се взриви в къща в Лондон

1
Досега през тази година в Лондон са възникнали 48 пожара на електрически велосипеди и 12 пожара на електрически тротинетки
Досега през тази година в Лондон са възникнали 48 пожара на електрически велосипеди и 12 пожара на електрически тротинетки

Досега през тази година в Лондон са възникнали 48 пожара на електрически велосипеди и 12 пожара на електрически тротинетки

Видеозапис показва момента, в който електрическа тротинетка се взривява, докато се зарежда в кухнята на къща в Северозападен Лондон. Инцидентът е станал през уикенда, когато лондонската пожарна е изпратена по сигнал за пожар в къща, пише Би Би Си, предава bTV.

Собственикът на тротинетката, който по това време е бил в къщата, заяви, че е „благодарен, че е жив“ след пожара.

От пожарната съобщават, че досега през тази година в Лондон са възникнали 48 пожара на електрически велосипеди и 12 пожара на електрически тротинетки.

Собственикът разказа, че е купил тротинетката преди две седмици от онлайн магазин. След като се опитал да се справи с пламъците с помощта на одеяло, той получил задушаване от дима и е бил настанен в болница.

Бях шокиран, шокиран съм и сега. Толкова съм благодарен, че никой друг не е пострадал“, казва мъжът.

На кадрите, заснети от две камери в коридора и в кухнята на къщата, се вижда как електрическата тротинетка бързо се запалва, докато се зарежда.

От лондонската пожарна съобщават още, че пожарите вследствие на електрически тротинетки и велосипеди стават все по-чести и предупреждават хората да проверят дали превозните им средства отговарят на стандартите за безопасност в Обединеното кралство. Те съветват още да не се зареждат у дома.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари