Екзекуторът на Георги е в тясна "връзка" с граничен полицай

0
Стряскащи разкрития за криминалнопроявения Матоко
Стряскащи разкрития за криминалнопроявения Матоко Снимка: Struma.com

Часове след жестокия разстрел в петричкото село Коларово районът се разприказва, излязоха на светло подробности около издирвания за убийството на 47-годишния Георги Рачков - Матоко.

Оказа се, че криминалнопроявеният от село Самуилово, бивш мъж на сегашната приятелка на застреляния Рачков, е бил в тесни "професионални" отношения с граничен полицай, съобщава Struma.com.

Някои твърдят, че въпросният самуиловски герой е бил в тясна"връзка" с граничаря и бил умело пазен от проблеми с полицията. Паметливи припомнят, че делата срещу Матоко се гледали при закрити врата и на тях се явявал секретен служител. Това обяснява и думите на Ани, жената, с която е бил в последно време, че по жалбите и се работило мудно, никой не вярвал на сигналите й, в които тя съобщавала за заплахите за живота й.

В най-смелите коментари се твърди, че е възможно с помощта на приятелите си Матоко вече да е извън граница. Изключително ловък и хитър е и много жесток, казват самуиловци. Хората се страхували от него, защото не се спирал пред нищо. Побоят в гробището, който бил нанесен на Ани и на Рачков преди време, отново се свързва с него.

Днес Ани бе категорична "Нямам съмнения, че отново той има пръст в тази работа, заяви ми, че първо ще очисти Георги, а после и мен". Затова тя е взела сериозни предпазни охранителни мерки на дома си. Твърди се, че бил страстен любител на оръжията, дори някой от тях изработвал сам. Брат му е в затвора за контрабанда на цигари.

Пред дома на застреляния днес сутринта бе пусто, около обяд съпругата му и близки започнаха да се събират на купчинки, вероятно, за да се приготвят за погребението на Георги. Куршумът изстрелян в тялото му нанесъл сериозни поражения, минал през него и го убил на място. Къде е Матоко?! питат се хората в Коларово. Той все още не е разпитван, за да се види какво е алибито му за нощта на кървавия разстрел. Полицията е на бойна нога.

Източник: Struma.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари