Експерти ще разкодират телефона на Алексей Петров

0
Назначена е експертиза на мобилното устройство
Назначена е експертиза на мобилното устройство Видео: bTV

Назначена е експертиза на мобилното устройство

Назначена е експертиза на телефона на Алексей Петров, съобщи пред медии градския прокурор на София Илиана Кирилова.

След колко време ще стане - не мога да ви кажа. При едно "отваряне" на телефона може да се допълнят някои петна, но имахме затруднение при намирането на вещи лица", заяви Кирилова, предаде bTV.

Тези телефони ни дават информация. Такива вещи лица трудно се намират, добави градският прокурор.

"Жената, която бе простреляна при убийството на бизнесмена Алексей Петров, е дала достатъчно данни за описанието на извършителя и за неговото поведение по време на стрелбата". Това каза през октомври в ефира на телевизията главният секретар на МВР главен комисар Живко Коцев.

На въпрос къде е извършителят той заяви, че предположенията са много – възможно е да е у нас, но е възможно и да е напуснал България.

Алексей Петров беше убит на 16 август по обяд, докато се разхожда на Витоша. Фаталните куршуми са два – в главата и гърба. При покушението беше простреляна и жената, с която Петров е бил в планината.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    !@#$
    Идиоти сър, колосални идиоти. Те даже не могат да си представат каква е фундаменталната разлика между Андроид, XP и iOS. Щели да отключват Apple?! Че то преди 2...3.. години баш САЩ се молиха да им отключат един телефон. От Apple получиха среден пръст. То това да не ви е Явор Колев, като затваряше "читанката" да върти един рутер в ръцете си и да пита :"Абе на това къде му е харда". Ама аз се хващам на бас, че тия глупаци и моята проста 10-ка не могат да отключат. Ще видят едни криптирани файлове. Ама май по простите сме ние, че им плащаме заплати и първа категория за пенсия.
  • 5
    1
    123
    Ако е айфон, ще му разкодират пишката, с уата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари