Еконт става като Български пощи: Тромав, некоректен и алчен

20
Богомил Бонев описва негативния си опит с Еконт
Богомил Бонев описва негативния си опит с Еконт

Богомил Бонев описва негативния си опит с Еконт

Еконт, една от най-големите куриерски компании в България, се превръща в подобие на Български пощи, твърдят потребители в социалните мрежи.

В публикация във Facebook, Богомил Бонев описва негативния си опит с Еконт. Той разказва, че е получил пратка до личен адрес, но тъй като в указаното време няма да има никой вкъщи, решава да я пренасочи към офис на Еконт в същото населено място. Офисът е на само 500 метра от дома му.

"Очаквах, че ще ми я доставят същия ден, но в офиса", пише Бонев. "Но не. Вместо това я пренасочват за следващия ден и ми таксуват над 4 лева."

Бонев не е единственият, който се оплаква от Еконт. В социалните мрежи има много подобни постове, в които потребителите се оплакват от тромавост, некоректност и алчност от страна на куриерската компания.

"Еконт в началото бяха симпатична компания, но сега се превърнаха в кошмар", пише един потребител. "Цените им са непоносими, а услугите им са все по-лоши."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    36
    Ali
    На който не му харесва куриерската фирма да не я използва. Когато отидеш да получиш пратка става много бързо. Мислите ли че.и хората там нямат проблеми и не са напрегнати. Поставете се на нейно място с купчина работа и ще сте перфектни. И за сумата която се налага да плащате не е на празно. Те винаги ти пазят пратката пък и цената на горивото се увеличава. Ако вие не сте доволни от тях не е нужно да разваляне кариерата на Еконт.
  • 11
    35
    Красимира
    Как разбрахте, че "Български Пощи " са "тромави","алчни" и "некоректни "? Използвали ли сте услугите им? Най-ниските цени ,най-голямата мрежа и пратките ви пристигат на другия ден .
  • 9
    34
    Анонимна
    И аз също не съм доволна от еконт
  • 7
    33
    Цветослава
    Еконт бяха добри,но Спиди определено са по-добрите.Точни,коректни и любезни.Имат пин,който използват и винаги искат обратка връзка. Със Спиди съм пренасочвала пратка до офис за същия ден.
  • -8
    32
    Ванката
    Не съм съгласен, според мен Еконт работят добре.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари