ЕК отпуска над 37 милиона евро за украинските бежанци у нас

0
Средствата ще бъдат насочени за настаняване и храна на украинските бежанци
Средствата ще бъдат насочени за настаняване и храна на украинските бежанци Снимка: ЕПА/БГНЕС

Средствата ще бъдат насочени за настаняване и храна на украинските бежанци

Европейската комисия одобри отпускането на 37,4 млн. евро за България по програмата CARE за сближаването на бежанците в Европа, предава БНР.

Тези средства се предоставят по оперативните програми „Околна среда“ и „Добро управление“, като осигуряват съответно 15,6 милиона евро и 21,8 милиона евро.

В следващите седмици се очаква да бъдат одобрени още 37 милиона евро от оперативната програма „Иновации и конкурентоспособност“.

Средствата в рамките на CARE ще бъдат насочени за настаняване и храна на украинските бежанци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    daskal
    Това са УСРАИНСКИ ДЕЗЕРТЬОРИ!
  • 3
    2
    Хотелиер
    Голям кеф - оправих си и зимния сезон в петзвездните си хотели на морето тази година. Схемите ще ги договоря с отговорните хора, ще взема там няколко украинци за статисти и ще прибера едни парички ей така, въздушно. Браво на ЕС, на ЕК и на всички загрижени за украинците и мен, "бедния и изстрадал" български хотлиер.
  • 7
    1
    Айде, бе?
    Бежанци, казвате? Мъже в боеспособна възраст да защитават Родината си, а бягат? Карат лъскави лексуси и чукат изрусени курви с хиалурон в джуките и силикон в циците?!! Нееее, тия да си ебат майките усраински, не ги искаме тук! А шибаната ни държава да вземе да помогне на бедните БЪЛГАРСКИ пенсионери с тия пари, не да плаща на ония престъпни изроди 4 и 5 звездните хотели!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари