Едвам спасих този неадекватен политик от народен линч в Русе

1
Бареков: Петър Москов направи опит да убие българските деца!
Бареков: Петър Москов направи опит да убие българските деца! Снимка: Булфото

Вчера Москов си позволи да нарече в предаването „Панорама“ по държавната телевизия, за която плащаме ние, българските граждани, журналистите, пишещи за далаверата му с ваксините, "долна сган" и "мръсници". Това заяви евродепутатът и лидер на "България без цензура" Николай Бареков.

Любимецът на Борисов издаде неистовия си страх от народа. Същият този неадекватен политик едвам спасих лично от народен линч на "тълпата" в град Русе, която той обиди по същия начин през март 2013 по време на пряко предаване - дебати от "България без цензура", предаде агенция ПИК.

Тогава любимецът на Костов надали е сънувал какво „велико“ бъдеще го очаква в политиката като виден реформатор и персонален слуга на Борисов.

Самозабравянето, алчността и предателството към ДСБ на Москов може да не му струва бъдещето на политик. Но опитът му за убийство на българските деца чрез незаконните и вероятно отровни ваксини в унищожената от неговите ментори България трябва да бъде сурово наказан.

Защо още не му е поискана оставката от принципала на правителството и защо прокуратурата не смее да повдигне обвинение на този вампирясал от превъзбуда министър?

Хора без морал като Москов има навсякъде по света, нo само в България техните кражби директно убиват деца!

Ще го оставим ли и този път самозабравил се политик да се измъкне безнаказано от "тълпата" и от закона????

Само в моята родина политик може с особена дързост и цинизъм да опропастява живота и бъдещето на децата и да бъде славословен и толериран от същите тези, които сам нарича сган.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари