Джо Байдън: Съединените щати пазят гърба на Израел!

0
Президентът на САЩ нарече атаките на „Хамас“ срещу Израел „акт на чисто зло“
Президентът на САЩ нарече атаките на „Хамас“ срещу Израел „акт на чисто зло“ Снимка: Joe Biden / Facebook

Той подчерта, че Тел Авив ще има всичко необходимо, за да отговори на атаките

Президентът на САЩ Джо Байдън нарече атаките на „Хамас“ срещу Израелакт на чисто зло“.

Той посочи, че атаките на „Хамас“ напомнят за най-лошите зверства, извършени от „Ислямска държава“, и ги осъжда за „повече от 1000 избити цивилни. Сред тях най-малко 14 американски граждани“, предаде bTV.

Хамас не защитава палестинския народ“, категоричен бе Байдън. „Те използваха палестинците като живи щитове“, добави той.

За съжаление за еврейския народ, това не е ново. Това извади на повърхността болезнени спомени за антисемитизма през миналия век“, посочи Байдън.

„Ние сме до Израел“, заяви президентът на САЩ. Той подчерта, че Израел ще има всичко необходимо, за да отговори на атаките.

Нека няма съмнение. Съединените щати пазят гърба на Израел. Ние ще се погрижим еврейската и демократична държава Израел да може да се защити, днес, утре, както винаги сме го правили. Толкова е просто“, каза Байдън.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Селянин
    ФАЛИРАЛА ДЪРЖАВА ИСКА ДА КОМАНДВА ЦЕЛИЯТ СВЯТ АМА НЯМА ДА СТАНЕ ОСВЕН НАС ДА ГИ СПОИНСОРИРАМЕ СКОРО ДРУГИ НЯМА ДА ИМА
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари