Джо Байдън: Путин си мислеше, че може да ни раздели в Европа, но сгреши

0
"Готови сме и сме единни”, каза в речта си американският президент Джо Байдън
"Готови сме и сме единни”, каза в речта си американският президент Джо Байдън Видео: NOVA

"Владимир Путин е единственият виновен за украинската инвазия и обеща, че руският лидер ще плаща висока цена в дългосрочен план", каза в речта си пред Конгреса американският президент Джо Байдън

Руската инвазия в Украйна беше една от основните теми в речта "За състоянието на Съюза" на Джо Байдън пред Конгреса.

Той заяви, че Владимир Путин е единственият виновен за украинската инвазия и обеща, че руският лидер ще плаща висока цена в дългосрочен план, предаде NOVA

„Преди шест дни руският президент Владимир Путин се опита да разклати самите основи на свободния свят, мислейки, че може да го подведе към неговите заплашителни пътища. Но той сбърка много. Той си мислеше, че може да влезе в Украйна и светът ще се преобърне. Вместо това той се срещна с малка стена от сила, която никога не е очаквал или си е представял. Той срещна украинския народ. И президента Зеленски. Всеки украинец. Тяхното безстрашие, тяхната смелост, решителност буквално вдъхновяват света. Атаката на Путин срещу Украйна беше преднамерена и напълно непредизвикана. Той отхвърли многократните усилия в дипломацията. Той смяташе, че Западът и НАТО няма да отговорят. Той мислеше, че може да ни раздели у нас, той мислеше, че може да ни раздели и в Европа. Но Путин сгреши. Готови сме и сме единни”, каза в речта си американският президент Джо Байдън.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Do 12345
    Che te ako pusnat obektivba informaciq, shte budat prinudeni da zatvorqt tupiq prodajen sait forever haha
  • 11
    1
    12345
    Искам да помоля и тази МЕДИЯ да подава ОБЕКТИВНА информация, която включва всички страни в конфликта. Писна ми да гледам само Байдън и Зеленски. Нищо друго освен техните реплики и мисли. Писна ми. Такава операция не се започва случайно и искам да чуя Луганския народ, Донецкия и Руския, защо се стигна до там. Какво ще правят, когато изчистят фашистите.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари