Джо Байдън: Липсата на помощ за Украйна е голям подарък за Путин

1
Американският президент предупреди, че "ако Путин превземе Украйна, няма да спре дотам"
Американският президент предупреди, че "ако Путин превземе Украйна, няма да спре дотам" Снимка: Joe Biden / Facebook

Американският президент предупреди, че "ако Путин превземе Украйна, няма да спре дотам"

"Американските законодатели трябва да одобрят финансирането на военните действия в Украйна този месец или рискуват да връчат на руския президент Владимир Путин най-големия подарък", заяви президентът Джо Байдън, предаде АФП, цитирана от БГНЕС.

Американският президент предупреди, че "ако Путин превземе Украйна, няма да спре дотам".

"Това решение не може да чака. Конгресът трябва да одобри допълнително финансиране за Украйна, преди да излезе във ваканция", подчерта Байдън.

"Ако Русия нападне член на НАТО", каза Байдън, "тогава ще имаме нещо, което не търсим и което не виждаме днес: американски войски, които да се бият с руски войски".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари