Джо Байдън: Америка ще защити всеки сантиметър от територията на НАТО

1
Байдън се обърна директно към лидера на Кремъл, като го предупреди да не предприема никакви нападения на територията на НАТО
Байдън се обърна директно към лидера на Кремъл, като го предупреди да не предприема никакви нападения на територията на НАТО Снимка: Twitter

Президентът на САЩ отправи предупреждение към своя руски колега Владимир Путин

Съединените щати и НАТО няма да бъдат "сплашени" от руския президент Владимир Путин, каза президентът Джо Байдън. Алиансът е готов да защитава "всеки сантиметър" от територията си, предупреди той.

"Америка и нейните съюзници няма да бъдат сплашени", каза той в изказване в Белия дом, предаде NOVA.

След това Байдън се обърна директно към лидера на Кремъл, като го предупреди да не предприема никакви нападения на територията на НАТО.

"Америка е напълно готова, заедно с нашите съюзници от НАТО, да защити всеки един сантиметър от територията на НАТО", каза той. "Г-н Путин, не разбирайте погрешно това, което казвам: всеки сантиметър".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    джо бидон
    Българското общество не признава усрайна! България е християнска република и категорично отхвърля лгбт извращенията на сащ! България каза ДА на РАСИЗМА! България каза НЕ НА лгбт ИЗВРАЩЕНИЯТА на сащ! България категорично обяви сащ за агресор! България категорично обяви сащ за терористична държава! България категорично подкрепя християнските братя руснаци! България категорично подкрепя РУСИЯ! България категорично каза ВЪН сащ от България, вън на всички сащнически нпо-та на сащ от България! България тотално и категорично подкрепя борбата на Русия срещу антихристиянските ценности!
  • 4
    3
    dhsj
    Българското общество допусна да бъде ПАК излъгано от американски агенти/шпиони! Сънародници, толкова ли не виждате, че пп-тата, герб, дб-тата (ристюфци, мирчефци, атанасофци), итн-та, бсп (крайно дясна партия) са американски партии, продукт на цру на сащ, финансирани от фондация "америка срещу България" и са ръководени от американското посолство?! Докога ще допускате тези изброени партии да влизат в парламента, като са американски партии?!
  • 4
    2
    Знаем, че
    САЩ се опитват да поставят икономиката на ЕС под пълен контрол https://bgr.news-front.info/2022/09/28/sashh-se-opitvat-da-postavyat-ikonomikata-na-es-pod-plen-kontrol/
  • 8
    1
    Дебилен Байдън
    Откога Крайната земя е територия на нато, пръдливи Джо?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари