Джино се сгоди

1

Победителят от "ВИП Брадър" Джино Бианкалана се сгоди за приятелката си от Лас Вегас Изабела Родес Лапшиш.

Щастливата вест потвърди самият брадър, предаде ПИК.

Изабела е родом от Полша, но от 2010 година живее в Лас Вегас и работи като модел. От бившия си съпруг, милионер с огромен бизнес с недвижими имоти в Лас Вегас и цяла Америка, тъмнокосата моделка наследява солидна банкова сметка и е обезщетена доживот.

Точно преди една седмица Бианкалана паднал на колене пред полякинята с въпроса, който всяка жена иска да чуе: "Ще се омъжиш ли за мен?". "Отговорът беше "Да" и сега съм най-щастливият мъж на света", призна рано тази сутрин пред репортер на ПИК Джино Бианкалана.

Така от няколко дни върху безименния пръст на Изабела Лапшиш блести огромен диамант "Pear". Сред бижутерите точно този вид диамант е наричан крушовиден, но наподобява и сълза. Бианкалана избрал точно тази форма неслучайно, а с определена символика - докато моделката от Вегас бдяла над леглото му след катастрофата, брадърът осъзнал, че връзката им не е по сметка, както при някои от предишните му връзки, а е чиста като сълза.

Проверка в американските онлайн бижутерийни магазини показа, че цената на годежен пръстен с диамант "Pear" започва от 20 000 долара.

След катастрофата, при която едва не загина, краката на Джино бяха сглобени чрез специални медицински железа, които въпреки че той беше изписан от болницата след двумесечно лечение, продължават да стърчат от крайниците му.

"Много ми е трудно, но и това ще мине. Още дълго ще трябва да нося тези железа в краката си", добави още Джино. Той няма да се върне в България, докато е в това положение.

Изабела Родес Лапшиш се изфука с годежния си пръстен от Бианкалана

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари