Джена едва не се удави в Дубай!

1
Сериозен инцидент e преживяла фолк певицата Джена
Сериозен инцидент e преживяла фолк певицата Джена

Сериозен инцидент e преживяла фолк певицата Джена, съобщиха от HotArena.

Силиконовата брюнетка едва не се простила с живота си, след като шпорила водите на Арабско море с джет, който изведнъж излязъл от контрола й и тя хвръкнала във водата.

Местните й отказали каквато и да е помощ поради религиозни съображения и единствено заради намесата на чужденци тя е оцеляла.

Десислава, както е паспортното име на фолк дивата, не крие, че Дубай е любимата й дестинация за отдих, където от години тя прекарва свободните си дни.

Изпълнителката споделя, че не обича да гледа исторически забележителности, галерии и музеи, а предпочита отдихът й да е свързан повече с екстремни преживявания и припичания на плажа. Именно и заради това арабското емирство е перфектното място за певачката, където тя се отдава на целодневен мързел и разходки из огромните молове, пише Всеки ден.

Преди време Джена се запалила и по карането на джет, след което редовно започнала да практикува екстремния спорт. В Дубай брюнетката с разстояние една цигара между предните два зъба си наела пореща вълните машина, с която по цял ден се разхлаждала във водите на Персийския залив.

При силно вълнение обаче музикантката не успяла да овладее джета и при сблъсъка с голяма вълна тя изтървала управлението и изхвръкнала във водата като гръмнато пиле. Зашеметена от удара, певицата нямала сили да вика, а единствено спасителната й жилетка я отървала от потъване.

Разпускащи наблизо туристи я видели и веднага се притекли на помощ да извадят даващата се българка. Намиращите се наблизо араби обаче само гледали силиконката и не искали да я докосват с пръст, камо ли да й правят дишане уста в уста, заради видимо грешния й външен вид.

„Слава богу, отървах се с най-лекото и нямах сериозни наранявания, освен няколко натъртвания и зачервявания по кожата от силния тласък във водата. Спасиха ме пияни британци, които ми хвърлиха пояс и ме издърпаха на лодката си“, разказва за преживелиците си Джена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари