Джейда Смит: "Свещеният шамар" спаси брака ни!

0
Този шамар ми беше достатъчен, за да разбера, че никога няма да го напусна, сподели съпругата на Уил Смит
Този шамар ми беше достатъчен, за да разбера, че никога няма да го напусна, сподели съпругата на Уил Смит Снимка: AP / архив

Този шамар ми беше достатъчен, за да разбера, че никога няма да го напусна, сподели съпругата на Уил Смит

Джейда Пинкет Смит каза, че бракът ѝ с Уил Смит е бил спасен от представянето на актьора на Оскарите миналата година, когато Уил излезе на сцената и публично удари комика Крис Рок заради шегата му за Джейда, страдаща от алопеция.

В интервю за Daily Mail Пинкет Смит призна, че преди този инцидент тя е мислила да напусне съпруга си от много години, тъй като връзката на двойката отдавна е престанала да бъде романтична. Наскоро стана известно, че Джейда и Уил всъщност се разделиха преди седем години, макар да останаха официално женени и продължиха да се подкрепят като приятели.

Джейда не беше сигурна дали да остане в този официален брак, но всичко се промени след този Оскар. "Този шамар ми беше достатъчен, за да разбера, че никога няма да го напусна. Кой знае каква щеше да бъде връзката ни, ако това не се беше случило. Наричам действието на Уил "свещен шамар", защото се случиха много хубави неща след него“, сподели актрисата, предаде БГНЕС.

По-рано тя каза, че връзката ѝ с Уил Смит се е задълбочила след инцидента. „Не мислех, че след милион години той ще излезе на сцената и това ще има нещо общо с мен“, пише Джейда в мемоарите си.

ЕПА / БГНЕС

Също така в интервю за Red тя каза: "Просто бях наистина притеснена за Уил. В този момент разбрах, че колкото и трудна да беше връзката ни, винаги ще бъда до него, независимо от всичко".

Междувременно Уил Смит в кулоарите на панаира за съвременно изкуство Art Basel прекарва време с мистериозна непозната, която феновете на актьора нарекоха копие на съпругата му. Смит беше видян вече два пъти в компанията на жена с бръсната глава и изглеждаше много щастлив. Все пак двойката се отдалечи един от друг и е невъзможно да се каже със сигурност какви отношения имат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари