Джан Махмуд е проявил вербална агресия и към учител

0
Посещавал е психолог, като по-малък, сподели Гергана Неделчева
Посещавал е психолог, като по-малък, сподели Гергана Неделчева Видео: Кис 13

Посещавал е психолог, като по-малък, сподели Гергана Неделчева

Наказаха побойника от спортното училище в Русе с прехвърляне в самостоятелна форма на обучение и изключване от олимпийското звено.

Решението е взето от училищната комисия за превенция на противообществените прояви.

Джан Махмуд е учил индивидуално, но от началото на тази година се е върнал в дневна форма на обучение, най-вероятно, защото му е трудно да се подготвя самостоятелно за държавните зрелостни изпити, заяви учителят по география и председател на училищната комисия за превенция на противообществените прояви Гергана Неделчева.

Наскоро младежът е проявил и вербална агресия спрямо учител, каза още Неделчева, предава телевизия Кис 13.

След като Джан беше задържан за нанесения побой над двама младежи, от училищната комисия за превенция на противообществените прояви му наложиха наказание според възможностите, които им дават нормативните документи.

Очаква се утре да се гледа мярката за неотклонение на Джан Махмуд. От прокуратурата заявиха, че спрямо непълнолетния младеж, ще поискат от съда да определи най-тежката мярка "Задържане под стража".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 14
    4
    Гост
    Да чука камъни, да строи пътища и да разчиства боклука по улиците, този неандертал. Интеграцията невъзможна. Заради такива ще искаме да се върне старото време.
  • 13
    3
    Русенец
    Такова жестоко наказание за това толкова хрисимо момченце.
  • 29
    2
    Така ли?!
    Така ли ма, Неделчевата?! А след като този изверг, изрод и злодей е проявил вербална агресия към учител, ти сливи ли имаше в устата си и защо не предприе необходимото?! Много отдавна това чудовище е трябвало да бъде изхвърлено от училището и предадено на прокурор, ама вие, така да се каже, "учителите" му, от ДъПъСъ-то на Карадайрето ли се уплашихте, че мълчахте като задници? Понеже нали от неговият етнос са основните избиратели на сараите!
  • 21
    1
    mmmm
    Той момчето ще се извини
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари